GERM s.r.o. je SAFER SPACE!

GERM s.r.o. je SAFER SPACE!

Ako prvá firma v strednej Európe sme získali certifikát SAFER SPACE. Získaním certifikátu deklarujeme, že naša firma využíva štandardizované postupy a naše priestory sú bezpečné pre zamestnancov a zákazníkov.

Výhody SAFER SPACE

Znižujeme riziko nákazy na pracovisku

Ako v iných firmách, aj u nás sa stretávajú ľudia, ktorí nežijú v jednej domácnosti. Aktívnym využívaním moderných technológií v oblasti dezinfekcie znižujeme potenciálne riziko nákazy zamestnancov a zákazníkov. 

Zvyšujeme výkonnosť pracovníkov

Naši kolegovia pracujú v zdravom prostredí, sú šťastnejší, spokojnejší a ich pracovný výkon stúpa. 

Deklarujeme spoločenskú zodpovednosť

Dodržiavaním postupov SAFER SPACE prispievame k znižovaniu spotreby antibiotík. Spotreba antibiotík má za následok budovaniu rezistencie baktérii voči liečbe. 

Sme ekologickí

Odporúčané postupy a technológie SAFER SPACE sú ekologické, nevyužívajú dezinfekcie na báze liehu, chlóru a iných agresívnych látok, preto nie sú záťažou pre životné prostredie. 

GERM je partnerom SAFER SPACE

Naše zariadenia zaujali aj v zahraničí. Spĺňajú prísne podmienky z hľadiska ekológie, úspory nákladov a účinnosti, neprispievajú k hromadeniu škodlivých látok v prostredí. Preto sa stali súčasťou odporúčaní pre získanie certifikátu SAFER SPACE pre prevádzky, ktoré chcú účinne a ekologicky chrániť zamestnancov a zákazníkov. 

Zdieľať